Biznis

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri

CISOK i u prosincu nudi bogat niz radionica i programa

CISOK i u prosincu nudi bogat niz radionica i programa

Za sudjelovanje na radionicama potrebno je da se zainteresirani unaprijed prijave radi ograničenog broja polaznika i planiranja materijala za radionice

Zadarski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri i ovaj mjesec nudi razne radionice i programe koji polaznicima mogu olakšati traženje posla i snalaženje u raznim prijavama za posao.

Za sudjelovanje na radionicama potrebna je se zainteresirani unaprijed prijave radi ograničenog broja polaznika i planiranja materijala za radionice.

Prijaviti se mogu:

Ø E - mailom: cisok-zadar@hzz.hr
Ø Telefonom: 023/311-949
Ø Osobnim dolaskom: Polačišće 3, 23000 Zadar

Sve usluge CISOK-a su besplatne, a sve radionice započinju u a0 sati.

Program radionica:

„Pisanje molbe i životopisa", održava se svake srijede od 10 sati.

Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.

„Intervju za posao", svakog četvrtka od 10 sati.

Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.

„Ovisnost o kockanju", 6. prosinca.

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti održati ćemo
radionicu na temu Ovisnost bez opojnih tvari - kockanje.

„Imate samo jednu priliku za ostavljanje prvog dojma",13. prosinca.

Koliko pažnje tijekom razgovora posvećujete neverbalnoj komunikaciji? Imate li razrađenu taktiku predstavljanja poslodavcu? Na ovoj radionici naučite „pročitati" poslodavca i ostavite dojam idealnog radnika u željenoj firmi.

„Europass životopis", 20.prosinca.

Ako razmišljate o mogućnostima zapošljavanja u inozemstvu, Europass je forma životopisa prihvaćena u većini zemalja Europske unije. Predstavite inozemnom poslodavcu Vaše vještine i kvalifikacije na djelotvoran i razumljiv način.

„Cjeloživotno učenje - potreba, a ne moda", 27. prosinca.

Suvremeno tržište rada je fleksibilnije i promjenjivije nego ikad. Promjene u poslovima i načinima njihovog obavljanja vode ka sve većoj potražnji za dodatnim kompetencijama i nadogradnjama svojih vještina. Dođite na ovu tribinu i vidite na koji način daljnje obrazovanje može pomoći u unapređenju Vaših kompetencija.


Reci što misliš!