Biznis

tkon, otok pašman

U sklopu 12. Škrapinga održat će se 8. Sajam otočnih proizvoda

U sklopu 12. Škrapinga održat će se 8. Sajam otočnih proizvoda
Naši školji

Osmu godinu zaredom, u sklopu Škrapinga u Tkonu će se 4. i 5. ožujka na Mulu održati i Sajam otočnih proizvoda.

Cilj je organizacije Sajma poticanje razvoja otočne proizvodnje, očuvanje otočne tradicije i autohtonosti te brendiranje proizvoda kroz prestižnu oznaku Hrvatski otočni proizvod, čiji je nositelj od 2010. godine i Škraping. Na Sajmu otočnih proizvoda natupit će više od 40 otočnih izlagača, među kojima će biti i nositelji oznake Hrvatski otočni proizvod, saznaju Naši školji.

Rok za prijavu na Sajam je 6. veljače 2017., a kotizacija iznosi 60 kuna po izlagaču. Kotizacija uključuje zajedničku večeru za izlagače te troškove logistike. Kotizacija se uplaćuje na IBAN računa JKU Prvenj br: HR20 2340009 1110421919 s pozivom na broj OIB izlagača, a u opis plaćanja potrebno je upisati: nastup na sajmu +  ime i prezime. Rok za plaćanje kotizacije je 6. veljače 2017., što je i potvrda za sudjelovanje na Sajmu.

Za izlagače Sajma u subotu, 4. ožujka bit će organizirana zajednička večera s nastupom klape u restoranu „Đardin“ u Tkonu od 17.30 sati s podjelom zahvalnica. Od 20 sati sati u restoranu „Sovinje“, u sklopu proglašenja pobjednika Škrapinga 2017., dodijelit će se i diplome za najbolji otočni proizvod i suvenir.

U nedjelju, 5. ožujka, od 11.30 do 12 sati u Centru za kulturu Tkon Ljubica Ajduković Ugarković, voditeljica projekta HOP, održat će se predavanje na temu „Hrvatski otočni proizvod“, a od 12 do 13 sati predviđen je obilazak nositelja oznake HOP Tkona (posjet OPG Ante Grdaš i OPG Vesna Zalović).

Za izlagače će u subotu, 4. ožujka, biti organiziran ručak u restoranu „Sovinje“ u Tkonu od 11.30 do 13:30 sati po promotivnoj cijeni od 25 kuna po osobi s uključenim pićem. Smještaj je organiziran na području Tkona po cijeni od 100 kuna po osobi za noćenje te je organiziran prijevoz autobusom na Škraping iz Zagreba.

Detaljne informacije i obrazac za prijavu potražite na mrežnoj stranici SAJMA.


Reci što misliš!