Biznis

Mercator-H

Projekt "Najniže cijene mesa u gradu“ sada i u Zadru

Projekt

Projekt ''Najniže cijene svježeg mesa u gradu" se proširio na sve trgovine Getroa u Hrvatskoj i dodatne trgovine Mercatora, a posjetiteljima koji bilo gdje u gradu pronađu proizvod po nižoj cijeni, jamči se povrat razlike u vidu bona za kupnju.

Zbog iznimnog uspjeha pilot projekta ''Najniže cijene mesa u gradu", Mercator-H od 28. ožujka širi kampanju na sve trgovine Getroa u Hrvatskoj te u još dodatne 4 trgovine Mercatora.

Spomenuta akcija dio je nove strategije pristupa potrošačima koja jamči kvalitetu po najpristupačnijim cijenama. Uz dosad uključene Mercator hipermarkete u Karlovcu, Rijeci, Osijeku i Zadru, te Getro prodajne centre u Dubrovniku, Karlovcu, Umagu i Zagrebu, akcija će od sada obuhvaćati i Mercator prodajna mjesta u Rovinju, Đakovu, Koprivnici, Križevcima i Varaždinu te Getro trgovine u Bjelovaru, Našicama, Otoku, Puli, Požegi, Rijeci, Slavonskom Brodu, Sisku, Sinju, Splitu, Varaždinu i Zadru koji do sada nisu bili uključeni.

Svim potrošačima jamči se povrat razlike novca u vidu bona za kupnju, ako bilo gdje u gradu pronađu isti artikl po nižoj cijeni. Također, dodatni popust od 10 posto, koji svi umirovljenici već ostvaruju četvrtkom na svaku kupovinu iznad 100 kuna te subotom i korisnici PIKA kartice, vrijedit će i za navedene, već snižene cijene mesa.

„Kako je akcija od samog početka rezultirala velikim uspjehom, odlučili smo ju proširiti i na ostale dijelove Hrvatske te na taj način omogućiti još većem broju ljudi kupovinu kvalitetnog svježeg mesa po najpovoljnijim cijenama. Dio je to nove strategije kojom smo isključivo orijentirani na potrošače, a nastavit ćemo i u budućnosti osmišljavati projekte koje osiguravaju povoljniju kupnju." izjavila je Lea Marcijuš, voditeljica odnosa s javnošću Mercatora-H.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.