Biznis

Ferratum Grupa

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Nenadano su vas posjetili dragi kolege, jer vam je baš danas rođendan, no niste baš sigurni da vam stanje na računu omogućava taj trošak? Jednim SMS-om riješite ovu iznenadnu situaciju jer vas novac čeka na računu već u roku od 15 minuta.

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na web stranici www.ferratum.hr možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana. Isplata se izvršava za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti.

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznice i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega se brzo provjerava vaša kreditna sposobnost te vam se SMS porukom javlja je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima je Ferratum Grupa poznata kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

Ferratum Grupa je prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada je prisutna u 16 zemalja. Svakodnevno su na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavaju više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Više informacija na www.ferratum.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.