Biznis

Četiri modula

U Razvojnoj agenciji održava se seminar "European Business Competence Licence"

U Razvojnoj agenciji održava se seminar

EBC*L je međunarodno priznat certifikat poslovnih znanja koji potvrđuje da njegov vlasnik ima temeljna znanja potrebna za: ulazak u poslovni svijet

Razvojna agencija Zadarske županije uz financijsku potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar na temu: European Business Competence License (EBC*L) - stupanj A koji se održava 14., 15., 16. i 17. veljače 2012.g. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije.

Seminar će se održati u četiri modula i traje četiri dana.
Na seminaru je prisutno 32 mala i srednja poduzetnika sa područja Zadarske županije.

Temeljna poslovna znanja jedna su od najčešće spominjanih kompetencija potrebnih za savladavanje globalnih razvojnih izazova. Nedostatnost istih nakon formalnog obrazovanja, posebno zbog sve većeg uključivanja osoba koje nisu ekonomske struke u rad i donošenje odluka iz ekonomskog područja, dovela je do potrebe da im se posveti dodatna pažnja. Stoga je Znanstveno vijeće poslovnih kompetencija za Europu oblikovalo Katalog temeljnih potrebnih znanja koji je oblikovan u uskoj suradnji između gospodarstva i znanosti.

EBC*L je ustanovljen kao međunarodni standard obrazovanja poslovne administracije odnosno certifikat osnovnih i praktičnih znanja. Sastoji se od 3 stupnja: A, B i C. Pripremni seminari odvijaju se u EBC*L obrazovnim centrima koja jamče ujednačenu kvalitetu, a polaganjem EBC*L ispita (koje nije obavezno) u EBC*L ispitnim centrima dobiva se i sam certifikat.

EBC*L je međunarodno priznat certifikat poslovnih znanja koji potvrđuje da njegov vlasnik ima temeljna znanja potrebna za: ulazak u poslovni svijet; vođenje koje uključuje donošenje financijskih odluka, financijsko upravljanje i kontroliranje projekata te osnivanje i vođenje novog poduzeća.

Trening je namijenjen poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima odjela, voditeljima i suradnicima na projektima, osobama na vodećim pozicijama s ovlastima budžetiranja i odgovornostima na njihovom provođenju i poslovnom rezultatu, HR menadžerima, prodajnom osoblju, i svima koji žele na praktičan i razumljiv način saznati više o financijskim izvješćima, poslovnim pokazateljima i dr.

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.