Biznis

Natječaj od 1. veljače

U potrazi za najboljim suvenirima Zadarske županije

U potrazi za najboljim suvenirima Zadarske županije

Natječaj će biti otvoren do posljednjeg dana veljače, a završna svečanost dodjele nagrada održat će se krajem ožujka

Udruga inovatora Zadarske županije raspisuje natječaj za najbolji suvenir Zadarske županije u 2012. godini, koji će započeti od 1. veljače.

Prijave za natječaj vrše se u Obrtničkoj komori Zadarske županije, na adresi Široka ulica 1, te u prostorijama Udruge u Biogradu na moru, Savska 6.

Natječaj će biti otvoren do posljednjeg dana veljače, a završna svečanost dodjele nagrada održat će se krajem ožujka. Za članove Udruge prijava je besplatna, a za sve ostale plaća se 50 kuna po suveniru.

Podsjetimo, prošle je godine održan prvi Festival suvenira Zadarske županije, u Muzeju antičkog stakla u Zadru, gdje su nagrađeni suveniri koji službeno predstavljaju našu županiju.

Suveniri su se birali u šest kategorija i to: suveniri od pčelinjih proizvoda, suveniri od alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, suveniri od farmaceutsko - kozmetičkih proizvoda, suveniri od školjki, suveniri od maslinovog ulja i prerađevina i ostali proizvodi iz kojih su se izabrali najbolji, a najbolji od najboljih osvojili su Grand Prix nagradu.

Svi koji su osvojili medalje na natjecanju stekli su pravo i na markicu koja će davati vjerodostojnost suveniru.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.