Biznis

HGK ŽK Zadar

Tečaj za degustatore djevičanskih maslinovih ulja

Tečaj za degustatore djevičanskih maslinovih ulja

Nakon 2008. kada je prvi put održan tečaj za degustatore djevičanskih maslinovih ulja, u Županijskoj komori Zadar od 5. do 9. srpnja 2011. održati će se po drugi put obuka degustatora djevičanskih maslinovih ulja.

Tečaj će provesti predavači iz Italije - O.L.E.A. Pesaro koji će obučiti polaznike u četverodnevnom programu, koji su održali i prvi tečaj i koji su specijalizirana organizacija za obuku degustatora. Program tečaja je sukladan svim normama C.O. I.-ja i hrvatskim važećim propisima.

Polaznici će naučiti sve prednosti i mane u procesu proizvodnje i prerade maslina i maslinovog ulja od strane vrhunskih predavača koji su specijalizirani za obuku degustatora za maslinovo ulje. Osim samih proba ulja, tečaj obuhvaća i osnove maslinarstva i uljarstva kako bi polaznici dobili kompletnu sliku proizvodnog procesa. 

Nakon završetka tečaja i položenog ispita polaznici će dobiti uvjerenje o završenoj obuci sukladno važećim propisima u EU i Hrvatskoj.

Tečaj započinje 5. srpnja 2011. u 10,00 sati u dvorani za sastanke HGK - Županijske komore Zadar, Špire Brusine 16, II kat.

Kontakt osoba viši stručni suradnik mr.sc. Petar Pedišić , tel. 211-747.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.