Biznis

Studiranje u inozemstvu

Želite studirati u inozemstvu? London School of Commerce vas stipendira!

Želite studirati u inozemstvu? London School of Commerce vas stipendira!

Studiranje u inozemstvu - London School of Commerce stipendira studente iz Hrvatske

Želite steći internacionalo prepoznatu diplomu i iskustvo? Pružamo vam mogućnost da svoje obrazovanje po povoljnim cijenama nastavite u Londonu.

London School of Commerce je pridruženi college priznatog britanskog sveučilišta Cardiff Metropolitan University(www.uwic.co.uk ), a pruža vam mogućnost Bachelors (dvije godine) i Masters (jedna godina) studija u businessu, managementu, hotelijerstvu, turizmu i informacijskim tehnologijama po ubrzanim programima.

LSC se strateški širi, i trenutno je vodeća obrazovna organizaciju u Europi po broju dodijeljenih prestižnih MBA (Master in Business Administration) titula. Škola je svoju kvalitetu "poslala" u preko sto zemlja svijeta odakle dolaze njeni studenti, a sada su konačno stigli i do Hrvatske.

Na LSC-ju su hrvatsko tržište procijenili izuzetno intersantnim i odlučili su se svakog studenta koji ostvari upis stipendirati sa priblizno 50% školarine, koja inace iznosi 11.950 GBP za Bachelors, a 6450 GBP za Masters studij.

LSC nudi studentima širom svijeta priliku da dođu u London i studiraju na engleskom jeziku prilagođenom strancima i da uz visok stupanj prolaznosti steknu internacionalno iskustvo i vrijednu diplomu. LSC nudi fleksibilne polaske na programe sa više upisa godišnje, omogućujući studentima da jednostavno prijeđu na sljedeću razinu školovanja.

Posebna pogodnost je da se svi programi mogu se završiti u skraćenom vremenskom periodu. Naime, dok bi u Hrvatskoj za BA diplomu trebali studirati tri godine, sustav obrazovanja u Ujedinjenom Kraljevstvu nudi BA za samo dvije godine, a Masters za samo jednu.

London School of Commerce

Chaucer House, White Hart Yard, London SE1 1NX

Tel: +44 (0)74 1290 7268
Fax: +44 (0)2 074 031 163

E-mail: ivan.malik.lsc@gmail.com

Web: www.lsclondon.co.uk

Kampus LSC se nalazi na samo pet minuta hoda od popularnog vodećeg svjetskog financijskog centra "City of London" gdje su koncentrirane sve vodeće bankarske i trgovinske institucije.

Studij na LSC pruža studentima da usvoje vještine koje će im omogućiti lakši i brzi uspon u karijeri. Po završetku studija student stiče cijenjenu diplomu koju izdaje Cardiff Metropolitan University.

Za sve dodatne informacije o studiranju na London School of Commerce obratite se na e-mail: ivan.malik.lsc@gmail.com

Brošuru preuzmite ovdje i pritom povedite računa da su sve cijene za studente iz Hrvatske u prosjeku 50 posto niže:

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.