Biznis

Cijena? Prava sitnica!

Kerumova Fani u Splitu gradi luksuzne stanove

Kerumova Fani u Splitu gradi luksuzne stanove

Zgrada će uz prizemlje imati tri etaže i visoko potkrovlje s ukupno 20 stanova te parkirališni prostor koji će se isto skupo plaćati

Nakon što je početkom studenog nova partnerica splitskog gradonačelnika Željka Keruma zatvorila svoj butik sa talijanskom odjećom koji se nalazio u prizemlju Kerumova trgovačkog centra Joker, poduzetna Fani Horvat se bacila u građevinske vode.

Fani je vlasnica jahte, 11 trgovina odjećom i obućom te četiri tvrtke, među kojima je i tvrtka Sunčani odmor koja trenutno gradi stambenu zgradu na Putu Plokita u Splitu. Fani je osnivačica i jedina vlasnica spomenute tvrtke, a prema pisanju Večernjeg lista, kvadrat stanova koji su još u izgradnji košta čak 3.300 eura.

Zgrada će uz prizemlje imati tri etaže i visoko potkrovlje s ukupno 20 stanova te parkirališni prostor koji će se isto skupo plaćati. Cijena kvadrata otvorenog parkirališta će iznositi 800 eura, zatvorenoga 1.200, a garaže 1.600 eura.

Zgradu su projektirali splitska tvrtka Arhipolis d.o.o. i arhitekt Neno Kezić, koji je dobitnih brojnih nagrada, a između ostalih građevina je projektirao "Žnjanske blizance", hotel Marmont i stadion u Dugopolju.


Reci što misliš!