Biznis

Županijska komora

Seminar u ŽK 'Kako uspješno odrediti pozicioniranje proizvoda ili usluge'

Seminar u ŽK 'Kako uspješno odrediti pozicioniranje proizvoda ili usluge'

Seminar je namijenjen svim osobama koje su odgovorne za uspješno upravljanje brandom ili proizvodom: glavnim direktorima, članovima uprava, brand managerima, direktorima / voditeljima marketinga i prodaje, te samostalnim poduzetnicima

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar organizira seminar Kako uspješno odrediti pozicioniranje proizvoda ili usluge.

Održat će se u četvrtak, 26. ožujka od 11,30 do 15 sati, u prostorijama HGK - Županijske komore Zadar (Špire Brusine 16,  dvorana za sastanke na 2. katu).

Predavač je Jan Kreber, mr. ekonomije iz područja poslovnog marketinga, koji će tijekom predavanja pokušati osposobiti polaznike za proces uspješnog pozicioniranja proizvoda i usluga.

Na seminaru će, između ostaloga, biti riječi o diferencijaciji proizvoda i usluga, o tome što je pozicioniranje i kako ga uspješno odrediti za proizvod ili uslugu, najčešćim pogreškama pri njegovom određivanju, re-pozicioniranju itd. Predviđeno je i održavanje vježbe pozicioniranja proizvoda ili usluge.

Seminar je namijenjen svim osobama koje su odgovorne za uspješno upravljanje brandom ili proizvodom: glavnim direktorima, članovima uprava, brand managerima, direktorima / voditeljima marketinga i prodaje, te samostalnim poduzetnicima.

 Seminar je besplatan, a zainteresirani se mogu prijaviti do 24. ožujka na telefon: (023) 211-747.


Reci što misliš!