Biznis

ministar na doručku u adriani

Tolušić u Zadru: Hrvatska ima najbolju hranu na svijetu

Tolušić u Zadru: Hrvatska ima najbolju hranu na svijetu
Radio Zadar

"Hrvatski su proizvodi ekstra kvalitete, zdravstveno su sigurni i najpovoljoniji kada usporedimo cijenu i kvalitetu proizvoda", rekao je jutros ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u Zadru otvarajući "Doručak s hrvatskih farmi"

Na već tradicionalnoj manifestaciji koja je održana diljem Lijepe naše, ponuđeni su domaći poljoprivredni proizvodi s oznakama - Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Zadarsku županiju.

''Hrvatska ima definitivno najbolju hranu na svijetu.Najbolja riba je ova ulovljena u Jadranskom moru. Najbolji med je onaj koji je došao iz Dalmatinske zagore, Slavonije ili iz Gorskog kotara.

I definitvno nabolja jaja i meso su proizvedeni u Hrvatskoj. Ja samo želim da naši građani kupuju hrvatske proizvode i da postanu svjesni da svakom kupovinom hrvatskog poljoprivrednog proizvoda direktno potiču rast i razvoj hrvatske poljoprivrede'', izjavio je ministar Tolušić na  zadarskom "Doručku s hrvatskih farmi" 


Reci što misliš!