Biznis

na 10 tisuća kvadrata

Otvoren novouređeni prodajni centar Pevec u Zadru

Otvoren novouređeni prodajni centar Pevec u Zadru
Iva Perinčić

U subotu, 8. travnja Pevec je otvorio novouređeni prodajni centar u Zadru. Riječ je o prostoru od 10 tisuća četvornih metara u kojem je zaposleno više od 80 djelatnika.

- Zadovoljan sam jer ovaj prekrasni prostor objekt  smo kupili, a u njemu je nekada bio Baumax i trenutačno je to najljepša Pevecova trgovina. Uređena je po novim Pevecovim standardima i na jednom mjestu Zadranima nudi više od 40.000 raznih artikala hrvatskih i inozemnih dobavljača. – rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Prodajni centar Zadar podijeljen je u sedam prodajnih programa, a očekuje kupce sa šireg zadarskog područja kojima je na raspolaganju bogat asortiman bijele tehnike i malih kućanskih uređaja, elektronike, keramike i sanitarija, laminata te odjel građevine. Uz to, obogaćen je i odjel na kojem su artikli za domaćinstvo te vrt. Time se još više nastojalo udovoljiti potrebama kupaca i ponuditi im kvalitetne proizvode poznatih i renimiranih svjetskih proizvođača

Pevec ove godine gradi i novi prodajni centar u Bjelovaru i to na mjestu postojeće trgovine. Radovi su već započeli i do kraja godine Bjelovarčanima će se otvoriti nova Pevecova trgovina. Uz to, kompanija trenutačno radi na standardizaciji svih objekata.

Trenutačno tvrtka ima 20 prodajnih centara u 15 hrvatskih gradova, a u planu je, sukladno potrebama tržišta i daljnje proširenje.


Reci što misliš!