Biznis

Jadranska cesta, 4. Gardijske brigade

Vrhunska ponuda sanitarija i keramičkih pločica po nevjerojatnim cijenama u novootvorenoj trgovini "Latrina"

Vrhunska ponuda sanitarija i keramičkih pločica po nevjerojatnim cijenama u novootvorenoj trgovini
Bojan Bogdanić

Zadar je od subote bogatiji za novu trgovinu Latrina koja u svojoj vrhunskoj ponudi nudi od izuzetno kvalitetnih keramičkih pločica talijanskih proizvođača po neponovljivim cijenama pa sve do te sanitarija i sanitarnih potrepština poznatog proizvođača Nord.

Latrina prepoznaje kvalitetu i zato kupaonski namještaj, galanterija i slavine koje se nude većim dijelom poznatog proizvođača Nord. Vrijedi napomenuti da Nord na svoj kupaonske kade ima garanciju čak 10 godina, dok na tuš kabine daje 5 godina garancije.

Sav potreban radni materijal od ljepila, fuge mase i drugog potrebnog materijala da posao krene nesmetano, pronađite u trgovini Latrina!

Ukoliko planirate urediti svoja dvorišta, apartmane, unutrašnjost poslovnih i privatnih prostora, Latrina nudi najbolji izbor talijanske keramike s više od 50 vrsta i uzoraka koje su dostupne odmah, a postoji mogućnost narudžbe ukoliko želite baš određene talijanske pločice.

Latrina nudi dostavu na kućnu adresu a uz to nudi i usluge ili savjete za uređenje. Ukoliko imate problem vlage, trgovina keramike i sanitarija Latrina zna kako sanirati štetu i otkloniti problem uz tim stručnjaka koji izlaze na teren i daju vam rješenje.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 7 do 19, subotom od 7 do 14 sati.

Za sve informacije zovite na 023/ 687-425 ili pišite na email: latrina@latrina.hr

Obavezno posjetite i FB stranicu Latrina studio keramike i sanitarija Zadar.

Obratite im se s povjerenjem!

Latrina trgovina keramike i sanitarija, Jadranska magistrala na adresi 4. Gardijske brigade (kod Cafee bara D8).


Reci što misliš!