Biznis

poziv vinarima i vinogradarima

Započele prijave za "Sabatinu"

Započele prijave za

27. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2017. održat će se od 2. - 5. studenog 2017. u Šibensko-kninskoj županiji u primoštenskom Adriatiq Hotelu Zora.

Sabatina godišnje okuplja i povezuje vinogradare i vinare međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo iz Hrvatske i inozemstva.

Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske interes za sudjelovanjem pokazali su i oni iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Dostava uzoraka 30.9.2017. (subota) OSOBNO od 9 do 14 sati na adresu: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h.

Sabatina je prilika za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore, a prepoznata je po dinamičnom programu koji, osim stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, uključuje i vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl.
 
Po riječima danas najuspješnijih vinogradara i vinara, Sabatina ostavlja trajan i pozitivan pečat na njihove živote, na njihov poslovni put.

Upravo na Sabatinu dolaze radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim suradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.
 
Dostava uzoraka vina i jakih alkoholnih pića na ocjenjivanje
 
S ciljem promocije te povećanja kvalitete i potrošnje hrvatskih proizvoda, organizatori su okupili tim ovlaštenih stručnjaka koji vrše ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića, a ocjenjivanje po pojedinim kategorijama vrši se u razdoblju 5. – 20. listopada 2017.
 
Proglašenje najboljih proizvoda tj. Šampiona Sabatine 2017. događa se na samoj manifestaciji dana 4. studenog 2017. (subota) u Adriatiq Hotelu Zora u Primoštenu.
 
PRIJAVA i PROPOZICIJE za ocjenjivanje proizvoda dostupni su OVDJE!

 


Reci što misliš!