Biznis

besplatni paket usluga

Uz indeks do OTP Indeksa - i još koječega!

Uz indeks do OTP Indeksa - i još koječega!

Ispiti, nesanica, prazan novčanik, sve su to studentske boljke. Zato je tu OTP banka.

Sve što moraš učiniti da bi imao najbolje financijske usluge potpuno besplatno, a k tome i besplatno išao u knjižnice i kazalište jest ugovoriti OTP Indeks studentski paket u poslovnicama OTP banke u Zadru, Biogradu, Benkovcu, Ninu, Obrovcu ili Preku do 31. listopada 2017.

Da bi se malo odmorio od gradiva, za početak te vodimo u knjižnicu. U Gradskoj knjižnici Zadar čekaju te tisuće najrazličitijih naslova. Nađi svog omiljenog ruskog autora, plejadu SF literature ili mladog hrvatskog pisca - vrijednost godišnje članske iskaznice je 80 kuna, za tebe – besplatno. U Znanstvenoj knjižnici Zadar čeka te pak pristup znanstvenim sadržajima. Vrijednost godišnje članske iskaznice je 100 kuna, za tebe – besplatno.

Nije sve ni u knjigama: počasti se izlaskom u Hrvatsko narodno kazalište u Zadru. Osigurana ti je pretplata u vrijednosti od 200 kuna, koja obuhvaća pet predstava. Za tebe – besplatno.

OTP Indeks paket te financijski oprema svime što trebaš - dobivaš tekući, žiro i devizni račun, internetsko i mobilno bankarstvo, Visa web prepaid karticu, ukupno u vrijednosti 500 kuna godišnje. Za tebe – besplatno.

U paketu OTP Indeks dobivaš i povoljnije uvjete za ugovaranje Studentskog kredita te 50 posto popusta za vođenje tekućeg i deviznog računa OTP Dinamik štednje. Čak i ako ti troškovi malo porastu tijekom studiranja, ne brini, omogućit ćemo ti korištenje odgovarajućeg iznosa dopuštenog prekoračenja po tekućem računu uz nižu kamatnu stopu.

Sada je ipak malo lakše biti student, zar ne?


Reci što misliš!