Biznis

traže se savjeti neovisnih stručnjaka

U Ninu se gradi dječji vrtić, započela je analiza tržišta

U Ninu se gradi dječji vrtić, započela je analiza tržišta
Screenshot

Naručitelj Grad Nin, prije pokretanja postupka javne nabave, provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom

Naručitelj Grad Nin traži ili prihvaća savjet neovisnih stručnjaka, nadležnih tijela ili sudionika na tržištu koji može koristiti u planiranju i provedbi postupka nabave te izradi dokumentacije o nabavi, pod uvjetom da takvi savjeti ne dovode do narušavanja tržišnog natjecanja te da ne krše načela zabrane diskriminacije i transparentnosti.

Savjetovanje traje zaključno do 31.10.2017. u 08:00 sati. Nakon provedenog savjetovanja Grad Nin će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na svojim internetskim stranicama prije objave u Elektroničkom oglasniku javne nabave.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 7.154.000,00 kuna bez PDV-a. Za predmetni zahvat izrađen je projekt, glavnog projektanta Nebojše Vejmelke, dipl.ing.arh.


Reci što misliš!