Biznis

edukacija

Digitalna garaža 18. listopada u Županijskoj komori Zadar

Digitalna garaža 18. listopada u Županijskoj komori Zadar

Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži.

Pridružite se interaktivnim radionicama u sklopu programa Google Digitalna garaža.

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

U sklopu inicijative održavat će se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama. Prva interaktivna radionica održat će se u Zagrebu, 11. listopada 2017. godine u dvorani HGK-a (Draškovićeva 45) s početkom u 14 sati. Predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

Radionica u Zadru održat će se u srijedu, 18. listopada u Županijskoj komori Zadar (Špire Brusine 16) s početkom u 9 sati.

Prijavite se ovdje.


Reci što misliš!