Biznis

dolazi na mjesto Wernera Casagrandea

Vlado Mandić novi član Upravnog odbora EVN Croatia

Vlado Mandić novi član Upravnog odbora EVN Croatia

Vlado Mandić se od 1. listopada 2017. pridružio Upravnom odboru EVN Croatia. Do sada je uspješno obnašao funkciju prokurista društva, voditelja centra komercijalnih kompetencija, a imao je i važnu ulogu u razvoju EVN-a od samih početaka.

Tvrtku će voditi zajedno s Peterom Zarubom koji je član Upravnog odbora EVN Croatia od siječnja 2018.

Vlado Mandić dolazi na mjesto Wernera Casagrandea koji karijeru nastavlja preuzimanjem rukovodeće pozicije segmenta EVN Grupe za okoliš te kao prokurist EVN AG. Casagrande je u Hrvatskoj od 2013.

U tom je razdoblju uspješno izgrađena plinska distribucijska mreža u Zadarskoj županiji, dok su u Šibensko-kninskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji radovi još u tijeku.

Vlado Mandić pridružio se EVN-u u listopadu 2010., i to kao asistent Upravnog odbora, da bi 2013. bio imenovan na mjesto prokurista društva i voditelja centra komercijalnih kompetencija. 

Studirao je na Ekonomskom fakultetu Zagreb gdje je stekao diplomu magistra ekonomije. Kontinuirano pohađa i brojne edukativne programe u svojem području stručnosti. Vlado Mandić je oženjen i otac je jednog djeteta.


Reci što misliš!