Biznis

Započeo HoReCa Adria u Opatiji, sajam opreme za hotele, apartmane i ugostiteljtsvo

Započeo HoReCa Adria u Opatiji, sajam opreme za hotele, apartmane i ugostiteljtsvo

U četvrtak, 9. studenog započeo je najvažniji sajam namijenjen turističkom sektoru, s izlagačkim programom koji izlazi ususret potrebama opremanja i podizanja kvalitete u hotelima, restoranima i obiteljskom smještaju. Sajam traje do subote 11. studenog.

Specijalizirani sajam HoReCa Adria ove godine bilježi svoje treće izdanje te u ključnom terminu nakon sezone u Opatiji spaja turistički sektor Kvarnera i Istre, kao i cijele Hrvatske, s vodećim dobavljačima koji ovdje prezentiraju atraktivan izlagački program.

Premijere proizvoda

Na sajmu nastupa više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe čija ponuda obuhvaća ponajbolje brendove u segmentu profesionalne opreme, sitnog inventara, usluga i tehnologija za hotele, restorane i ugostiteljske objekte. Velik broj najnovijih proizvoda premijerno se predstavlja hrvatskom tržištu, a pomnim odabirom izlagača i kroz tzv. boutique koncept manjeg sajma, naglasak je stavljen prvenstveno na kvalitetu.

Na sajmu se mogu pronaći profesionalna oprema za kuhinje, sitan inventar, stolno posuđe, dekori, zavjese, tende i usluge uređenja interijera, namještaj, oprema za hotelske sobe, samoposlužne praonice, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja, ambalaža, hotelska kozmetika, software, tekstil.

Velik broj izlagača i ove je godine odlučio sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, pa se upravo u Opatiji mogu vidjeti brojne novosti za sezonu 2018.

Tu su najnovije linije stolnog posuđa za profesionalnu upotrebu proizvođača RAK Porcelain i Bauscher. Končar predstavlja kuhinjski blok koji se izrađuje po mjeri sukladno potrebama i kapacitetima pojedinih kuhinja, no i preferencijama chefova. Tu je i najnovije rješenje buffet stola koje dolazi iz WMF-a, čaše Bormioli Rocco, Arcoroc, kao i posljednji modeli parno-konvekcijskih pećnica. Također su izloženi namještaj i oprema za sobe, specifični po tome što su implementirani u veliki broj najnovijih hrvatskih hotela s četiri i pet zvjezdica, koji su otvoreni u posljednjih godinu dana.

U sklopu sajma održavaju se i odlična predavanja, koja su ove godine posvećena digitalnom marketingu. Riječi će biti o tome kako će se GDPR (General Data Protection Regulation - Opća uredba EU o zaštiti osobnih podataka) odraziti na poslovanje u turizmu, oglašavanju turističkih objekata na Facebooku, te booking portalima i trendovima u 2018. godini. Posebno je zanimljivo predavanje koje će na temu “Kako privući Google-ovu pažnju" održati jedan od najpoznatijih hrvatskih Google trenera, Miroslav Varga.

O Sajmu HoReCa Adria

Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednome mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma sa hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove, tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

Radno vrijeme sajma

Četvrtak, 09.11. od 10 do 19 sati

Petak, 10.11. od 10 do 19 sati

Subota, 11.11. od 10 do 17 sati

 

 

 


Reci što misliš!