Biznis

lazaret kao zvijezda

Na Ošljaku snimljen dio reklame za poznatu marku pive

Na Ošljaku snimljen dio reklame za poznatu marku pive

Najnovija božićna reklama Ožujskog piva, koja se ovih dana počela emitirati na TV-programima, podsjeća nas da za nadolazećih blagdana ne zaboravimo na one koji nas najviše vole, naše roditelje.

A u toj dirljivoj spotovskoj priči u dvije scene pojavljuje se i "naš glumac" - Ošljak, na koji za božićne blagdane, kao iznenađenje, sin dolazi roditeljima u posjet, u ovom slučaju pravi glumac Goran Bogdan, prenoseu Naši školji.

Kao i u dosadašnjim reklamnim kampanjama za Žuju, uz Bogdana glume Goran Navojec i Rene Bitorajec, a mama i tata su Zadrani Đurđica i Mario Gašparović. U spotu se pojavljuje i otac Gorana Navojca - Zlatko.

Za tjednik Nacional direktor marketinga Zagrebačke pivovare Ivan Šuvar kazao je kako su iznimno ponosni na ovogodišnju božićnu kampanju, "jer da bi Žuja mogla slaviti sve one znane i neznane prijatelje koje imamo ili smo imali, mora odati počast najbojim prijateljima koje ćemo ikada imati. Zato je ovo kampanja posvećena svim našim mamama i tatama te služi kao podsjetnik svima nama da za njih uvijek pronađemo vremena“.


Reci što misliš!