Biznis

osiguraj.me

Osiguravate vaš automobil? Onda ovu akciju ne smijete propustiti!

Osiguravate vaš automobil? Onda ovu akciju ne smijete propustiti!

Uštedi 200 kn i zgrabi poklon od još 250 kn!

OVIH dana trebate osigurati svoj automobil? Svakako potražite najjeftiniju opciju!

Naime, obvezno auto osiguranje je u narodu poznato kao "porez na auto" koji ste slijedom zakona dužni platiti, strogo je reguliran, i s kojim "oštećena" strana uvijek dobiva garantiranu isplatu.

Hrvoje Bujas, suosnivač Osiguraj.me: - U ovom momentu nudimo najpovoljniju cijenu police obaveznog auto osiguranja i dodatan poklon za sve naše kupce, a k tome, više vas neće nitko zvati na telefon, uzimati vaše vrijeme, ne morate se cjenkati, mi smo se "iscjenkali" za sve vas, jer povoljnije od naše police za ciljanu populaciju na tržištu ne postoji!

Nakon liberalizacije tržišta došlo je do značajnog smanjivanja cijena i smatra se da daljnjih pojeftinjenja više neće biti pa je preporučljivo detaljno analiziranje svih ponuda osiguravateljskih kuća kako bi se pronašla najbolja opcija za kućni budžet pri kupnji obveznog auto osiguranja.

Preporučujemo kupnju ionako povoljne police obaveznog auto osiguranja na www.Osiguraj.me jer dobiješ još čak 200 kuna popusta ako plaćaš Mastercard® ili Maestro® karticama i dodatan poklon za sve kupce, popust od 250 kn pri kupnji na Crnom Jaju, našem vodećem portalu s najpovoljnijim ponudama.


Reci što misliš!