Biznis

ponuda kojoj je teško odoljeti

Novogodišnja bijela bajka u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera

Novogodišnja bijela bajka u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera

Elegantna i čarobna, Falkensteinerova Iadera primadona je među jadranskim hotelima s pet zvjezdica, i savršeno je jasno da njezina ponuda za novogodišnje praznike mora biti jedinstvena i bajkovita.

Prepoznatljive plave nijanse Iaderinog mediteranskog interijera zabijelit će ledene figure i bijele dekoracije, oduševit će vas SPA tretmani od leda, meda, morske soli, kokosa i bijele čokolade, u novogodišnjoj noći obavezan je bijeli dress code i zajamčeni su gurmanski užitci na Gala White večeri.

Morska bijela bajka.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ove će godine novogodišnje praznike i doček Nove godine začiniti posebnom magijom, na vama je samo da dođete u Punta Skalu nedaleko od Zadra, opustite se, prepustite i uživate.

U zimsko vrijeme za pravi odmor najvažniji je dobar wellness, a Iadera je tu nenadmašna.

U 6000 m2 prostranom Acquapura SPA centru možete se ugrijati u prostranim saunama, opustiti se u dva grijana bazena iz kojih puca pogled na morske pejzaže kao podsjetnik na ljetne dane,  a prostorije za opuštanje oduševit će vas interijerom i dizajnom.

Vrijeme je za užitke, delicije od kokosa i bijele čokolade nalaze se na svakom koraku u SPA. Izuzetni trenutci su oni provedeni u orijentalnom Hamamu, pa vas u popodnevnim satima čeka i Hamam Ice party. Sve kako biste se razmazili do kraja i zablistali u novogodišnjoj noći. 

A Gala White večera u novogodišnjoj noći ponudit će beskrajni niz najukusnijih delicija, vrhunskih vina i pjenušaca i zamamnih slatkiša, naravno, uz sjajnu glazbu uživo, provod za pamćenje i već dobro poznat veličanstveni Iaderin vatromet. La vita e bella!


Reci što misliš!