Biznis

2 i pol mjeseca nakon poplave

Silvijana i Marica otvaraju obnovljeni SPAR u trgovinskom centru Supernova

Silvijana i Marica otvaraju obnovljeni SPAR u trgovinskom centru Supernova

U srijedu, 29. studenog u 8 sati u Supernova centru u Zadru otvara se renovirani SPAR supermarket, a sve kupce na dan otvorenja očekuju brojni proizvodi na akciji te zabavni program.

Otvorenje će uveličati natjecateljice showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“, Zadranke Silvijana Dražović i Marica Krstić, koje će rezanjem vrpce i službeno otvoriti supermarket.

Obnovljeni supermarket koji se prostire na 1900 četvornih metara prodajnog prostora ponovno će kupcima nuditi vrhunske proizvode, a moći će birati među 14.000 artikala, dok će im na usluzi biti 68 djelatnika.

„Dva mjeseca nakon poplave otvorili smo obnovljeni supermarket koji zadovoljava najviše standarde kvalitete te kupcima nudi vrhunske SPAR proizvode. Drago mi je da u ovo predblagdansko razdoblje Zadrani mogu ponovno kupovati u našoj poslovnici u Supernova centru“, rekao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Tijekom otvorenja kupci će saznati i nešto više o humanitarnoj akciji koja će se održati u prosincu, a prilikom koje će SPAR donirati proizvode od kojih će zadarski kuhari pripremiti jela za štićenike dvaju zadarskih domova za starije i nemoćne.

Radno vrijeme novootvorenog SPAR supermarketa u Supernova centru je od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sati.


Reci što misliš!