Biznis

do 15. siječnja 2018.

Velika božićna akcija u zadarskom H18 Megastoreu: mobiteli, kompletna IT i gaming oprema...

Velika božićna akcija u zadarskom H18 Megastoreu: mobiteli, kompletna IT i gaming oprema...

Koprivnička tvrtka Hangar 18 koja je već drugu godinu za redom među 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki za centralnu Europu, ima 15 specijaliziranih trgovina diljem Hrvatske, poznatijih kao H18 Megastore.

Jedna od njih nalazi se i u Zadru, u ulici Ante Starčevića 3, na katu između McDonaldsa i SPAR-a na starom Željezničkom kolodvoru.

U tom uređenom prostoru na 90 m2, možete pronaći kompletnu IT i gaming opremu, stolna, prijenosna i tablet računala, komponente i periferiju za računala i laptope, mobitele i dodatnu opremu, printere, tinte i tonere.

H18 Megastore trgovina nudi širok asortiman prijenosnih računala različitih proizvođača, kao što su: HP, Dell, Asus, Acer, Lenovo i Apple.

Osim toga, ovo je prvi prodajni prostor s potpunim „gamerskim“ asortimanom u Zadru, što je prava poslastica za sve ljubitelje računalnih igara. U ponudi su gamerski stolovi i stolice, mehaničke tipkovnice, miševi i podloge marke E-blue.

Trenutno je aktualan veliki božićni katalog – Veseli bor uz H18 Megastore koji možete pogledati i na web stranicama, naravno ono što vam se svidi možete odmah i kupiti u Megastore web shopu, a sam PDF možete pogledati na ovom linku.

Krenite u novu 2018. godinu s novim računalom, laptopom, smartphone-om… ili pronađite savršen dar za svoje najdraže.

Ova ponuda aktualna je do 15. siječnja 2018. ili do prodaje zalihe.

Radno vrijeme H18 Megastore trgovine je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, te nedjeljom od 9 do 13 sati.


Reci što misliš!