Biznis

prezentiramo ponudu

Sezona turističkih sajmova u tijeku

Sezona turističkih sajmova u tijeku

I Zadarska ponuda prezentirat će se ovih dana na sajmovima turizma u Stuttgartu i u Leeuwardenu te na sajmu Matka koji će se održavati do 21. siječnja u Helsinkiju.

Završen je najveći međunarodni turistički sajam u Austriji, „Ferienmesse 2018“. Sajam je održan u terminu od 11. do 14. siječnja 2018. godine, a posjetilo ga je više od 150 tisuća posjetitelja, odnosno oko 3 tisuće više nego lani. Na sajmu je nastupilo 850 izlagača iz 80 zemalja, a među njima je i Hrvatska turistička zajednica, koja je nacionalnu turističku ponudu predstavila na štandu veličine 108 m2.

Hrvatska turistička zajednica nastupa i na sajmu CMT koji je otvoren 13. siječnja u Stuttgartu. Hrvatska se ponuda tako predstavlja na štandu veličine 168 m2, u sklopu kojega svoju ponudu predstavlja i 16 suizlagača: Valalta, Kamp Šimuni, Maistra, Hadria, KUH, Valamar Riviera, Cresanka, Aminess (Laguna Novigrad), TZŽ Zadarske, BiVillage, NOVASOL, Hoteli Njivice, Camping the best of Dalmatia/camp Rožac, Plava Laguna, NP Plitvička jezera i Lošinjska plovidba turizam.

Od 18. siječnja Hrvatska turistička zajednica nastupit će i na sajmu Caravana koji će se održavati do 23. siječnja u Leeuwardenu te na sajmu Matka koji će se održavati do 21. siječnja u Helsinkiju.

Uz Hrvatsku turističku zajednicu na sajmu Caravana će nastupati i 6 suizlagača (Cresanka - kamp Kovačine Cres, Valalta Rovinj, Jadranka kampovi Mali Lošinj, Vranjica Belvedere, Kamping udruženje Hrvatske i Hadria kamp Straško), dok će na sajmu Matka ponudu predstaviti 5 suizlagača (TZG Zagreba, TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZŽ Splitsko-dalmatinske, Croatia Airlines i Istarski dvori).


Reci što misliš!