Biznis

turistička ponuda

Auto kamp Straško predstavlja se na turističkom sajmu u Leeuwardenu

Auto kamp Straško predstavlja se na turističkom sajmu u Leeuwardenu

Uz Hrvatsku turističku zajednicu,u na sajmu Caravana u Leeuwardenu će nastupati i 6 suizlagača, među kojima i Hadria auto kamp Straško.

Od 18. siječnja Hrvatska turistička zajednica nastupit će i na sajmu Caravana koji će se održavati do 23. siječnja u Leeuwardenu te na sajmu Matka koji će se održavati do 21. siječnja u Helsinkiju.

Uz Hrvatsku turističku zajednicu,u na sajmu Caravana će nastupati i 6 suizlagača, među kojima i Hadria auto kamp Straško.

Auto kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir tokom vrućih ljetnih dana.

Mnogobrojni popratni sadržaji kao što su sportsko–rekreativni centar i animacija koja se brine o gostima tokom cijelog dana i večeri u zabavnom centru upotpunit će Vaš boravak u kampu.

Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj. Prostana šljunčana plaža kampa svojom dužinom od 2 km ubraja se u najljepše plaže otoka Paga. 

Na sajmu Caravana predstavit će se i Cresanka - kamp Kovačine Cres, Valalta Rovinj, Jadranka kampovi Mali Lošinj, Vranjica Belvedere, Kamping udruženje Hrvatske, dok će na sajmu Matka ponudu predstaviti pet suizlagača - TZG Zagreba, TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZŽ Splitsko-dalmatinske, Croatia Airlines i Istarski dvori.


Reci što misliš!