Biznis

prestižno prizanje

Global Finance Zabu proglasio najboljom za financiranje trgovine i izvoza

Global Finance Zabu proglasio najboljom za financiranje trgovine i izvoza

Magazin Global Finance proglasio je Zagrebačku banku najboljom bankom za financiranje trgovine i izvoza u 2018. u Hrvatskoj. Zabi je to druga nagrada ove godine, nakon što ju je ranije najboljom za financiranje trgovine i izvoza proglasio i financijski magazin Euromoney.

“Ova međunarodna nagrada još je jedna potvrda vodeće pozicije Zagrebačke banke u području financiranja trgovine i izvoza u Hrvatskoj, ali i priznanje našim zaposlenicima za njihov rad i posvećenost klijentima. Uspjeh u tome možemo zahvaliti dugogodišnjoj tradiciji i iskustvu, ali i inovativnosti u osmišljavanju proizvoda za naše klijente te međunarodnoj povezanosti koja nam omogućava najbolju praksu i know-how, a klijentima veće mogućnosti za uspjeh u međunarodnom i domaćem poslovanju“, poručio je Marko Remenar, član Uprave Zagrebačke banke za korporativno i investicijsko bankarstvo.

Ovo je četvrta godina zaredom kako je Global Finance Zabu proglasio najboljom u financiranju trgovine i izvoza. Kriteriji po kojima su se birale najbolje banke uključivali su ukupnu količinu transakcija, opseg globalne pokrivenosti, odnose s klijentima, cjenovnu konkurentnost i tehnološku inovativnost. Global Finance također je u izbor uključio i mišljenje bankarskih analitičara, izvršnih direktora i tehnoloških specijalista.

Global Finance osnovan je 1987. godine sa sjedištem u New Yorku. Izlazi u 50.000 primjeraka u 191 zemlji, a njegovi čitatelji priznati su financijski stručnjaci koji se bave ulaganjem i donošenjem strateških odluka u multinacionalnim tvrtkama i financijskim institucijama.

 


Reci što misliš!