Biznis

forum se održava u kneževoj palači

Do 12. ožujka prijave na Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije

Do 12. ožujka prijave na Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije
Grad Zadar

Županijska komora Zadar organizira četvrti Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije koji će se održati 14. ožujka, u 10 sati, u koncertnoj dvorani Kneževe plače, na adresi Poljana Šime Budinića 3.

Regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) regionalni je skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Na ovogodišnjem forumu kojemu je partner OTP banka d. d. održat će se panel-rasprava o aktualnim problemima koji opterećuju poslovanje obiteljskog smještaja, predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati te sve ostalo što vlasnicima obiteljskog smještaja može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.

Održat će se i B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu online obrascem. Rok za prijave je 12. ožujka.


Reci što misliš!