Biznis

kneževa palača

U srijedu otvorenje 4. Foruma obiteljskog smještaja Zadarske županije

U srijedu otvorenje 4. Foruma obiteljskog smještaja Zadarske županije

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije će se održati 14. ožujka 2018. s početkom u 10 sati u Koncertnoj dvorani Kneževe palače.

Regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) regionalni je skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Na ovogodišnjem forumu kojemu je partner OTP banka d. d. održat će se panel-rasprava o aktualnim problemima koji opterećuju poslovanje obiteljskog smještaja, predstavit će se trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati te sve ostalo što vlasnicima obiteljskog smještaja može pomoći u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.

Održat će se i B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Reci što misliš!