Biznis

projekt vrijedan 855 tisuća kuna

Odobrena sredstva za rekonstrukciju Dječjeg vrtića "Srdelica" u Kalima

Odobrena sredstva za rekonstrukciju Dječjeg vrtića

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, u petak je 16. ožujka 2018. na otoku Hvaru s predstavnicima općina, gradova i županija potpisala 40 ugovora ukupne vrijednosti 19 milijuna kuna na temelju Programa razvoja otoka u 2018. godini

Općini Kali je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odobrilo iznos od 420.000,00 kuna za projekt: Rekonstrukcija dječjeg vrtića "Srdelica" Kali ukupne prijavljene vrijednosti 855.000,00 kuna koji se planira realizirati do kraja 2018. godine.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine nastavlja provoditi Program razvoja otoka pružajući podršku malim kapitalnim projektima kojima se želi unaprijediti kvaliteta života na otocima te umanjiti regionalne razvojne nejednakosti i različitosti na području Republike Hrvatske. Program obuhvaća sve naseljene otoke Republike Hrvatske koji se nalaze na području šest jedinica područne (regionalne) samouprave, odnosno šest obalno-otočnih županija kojima otoci teritorijalno i administrativno pripadaju.


Reci što misliš!