Biznis

Adriatic Canyons Adventure Tours

Suradnjom do razvoja aktivnog turizma na Zrmanji i Čikoli

Suradnjom do razvoja aktivnog turizma na Zrmanji i Čikoli

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA provodi projekt "Adriatic Canyoning – Adriatic Canyons Adventure Tours“ financiran iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.

Provedbom projekta želi se potaknuti razvoj aktivnog turizma na sljedećim lokacijama: Zrmanja i Čikola u Republici Hrvatskoj, Peć Mlini i Borak u Bosni i Hercegovini, te Orjen i Vrbanj u Crnoj Gori.

Kako bi se spomenute lokacije, kao i cijelo zaleđe Jadranskog mora, prepoznale i promovirale kao destinacija aktivnog turizma nužno je ulagati u znanje lokalnih dionika o specifičnoj turističkoj ponudi.

Važno je podignuti i razinu znanja međunarodnih posjetitelja i turista o ovoj regiji i njenoj specifičnoj turističkoj ponudi.

U sklopu projekta organizira se susret Familiarization ili FAM tura.

Zadra NOVA pozvala je sve zainteresirane predstavnike medija (prvenstveno novinare i blogere specijalizirane za sektor turizma) i turističkih agencija (domaćih i inozemnih) na sudjelovanje na projektnoj aktivnosti.

Svoje prijave možete podnijeti isključivo putem maila na ana.skunca@zadra.hr , na obrascu u privitku, zaključno do utorka 24. travnja 2018 u 12 sati.

 


Reci što misliš!