Biznis

prijave se zaprimaju do 2. svibnja

Poslovna radionica "Buy Croatia nautički turizam" ovoga svibnja u Zadarskoj županiji

Poslovna radionica

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Turističke zajednice Zadarske županije inozemni predstavnici turističkih i charter agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati ponudu nautičkog turizma Zadarske županije u periodu od 08. – 12. svibnja 2018.

Poslovna radionica "Buy Croatia nautički turizam" održat će se u četvrtak, 10. svibnja 2018. od 10:00 do 12:30 sati u Portus beach clubu, D-Marin. Radionica je namijenjena svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima, specijaliziranim za nautički turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Njemačke, UK, Skandinavije, Francuske, Rusije i Poljske na tržište Hrvatske. 

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC. Za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatiti odgovarajuću kotizaciju, najkasnije dva tjedna prije održavanja radionice. 

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 02.05.2018.,  do 15:00 sati


Reci što misliš!