Biznis

dvije ekskluzivne radionice

#DigitalnaKarijera i ove godine u Zadru

#DigitalnaKarijera i ove godine u Zadru

Nakon prošlogodišnje nacionalne turneje i serije od 5 konferencija za mlade željne digitalnog znanja i priča, ovogodišnja #DigitalnaKarijera se vraća Zadru te ovog tjedna održava 2 radionice na temu najaktualnih digitalnih vještina 21. stoljeća

Nakon što je ovog mjeseca Netokracija pokrenula prvi jedinstveni kviz gdje svatko može saznati svoju savršenu digitalnu vještinu, ponovno s projektom #DigitalnaKarijera kreće na nacionalnu turneju te već sutra (23.05.) i u četvrtak (24.05.) održava prve radionice na temu project managementa i digitalnog marketinga u Coinu coworking prostoru.

#DigitalnaKarijera je nacionalan projekt koji je u 2017. godini težio povezivanju studenta lokalnih sveučilišta koji su upoznati i(li) žele upoznati mogućnosti digitalne karijere i mlade (digitalne) profesionalce te sve one koje zajedno s timom Netokracije žele educirati mlade i usmjeriti ih prema karijeri u digitalnoj ekonomiji.

I ove godine, #DigitalnaKarijera ostaje nacionalna inicijativa koja obuhvaća live i online trajni sadržaj te tako nudi puno konkretnih alata za neformalnu edukaciju.

Sve je krenulo s specijalnim Netokracijinim kvizom koji kroz 36 pitanja otkriva savršenu digitalnu vještinu, a do sada je već preko 600 zainteresiranih digitalaca.

Nakon kviza, #DigitalnaKarijera nastavlja svoje aktivnosti kroz organiziranje 10 radionica na temu digitalnih vještina u Zadru, Zagrebu i Osijeku, snimanjem prvog hrvatskog YouTube serijala o digitalnim vještinama te završava održavanjem konferecije u Zagrebu.

PRVI JE NA REDU GRAD ZADAR S TENOM ŠOJER I CELIOM GRIEME

I prošle je godine #DigitalnaKarijera posjetila Zadar kad su svoje priče podijelili poznati komičar Ivan Šarić i pokretač startupa Ewyse Mario Buljan i napunili Multimedijalnu dvoranu na Sveučilištu, a ovog puta kroz radionice project managementa govoriti će Tena Šojer, izvršna urednica Netokracije koja je svoje vještine vođenja projekata brusila u oglašivačkoj industriji, razvoju softvera i medijima.

Druga predavačica na radionici digitalnog marketinga, Celia Grieme, suosnivačica je zadarske IT tvrtke Impaddo i proaktivna je u području edukacije mladih Zadrana pa će i ovog puta rado podijeliti svoje znanje i iskustvo svim proaktivnim sudonicima na radionici.

VEĆ IDUĆI TJEDAN U ZAGREBU

Nakon Zadra, ekipa #DigitalneKarijere vraća se u Zagreb gdje 29. i 30. svibnja održava druge dvije radionice. Ovog puta, na temu prezentacijskih vještina koju će voditi Mario Buljan te analitike s Robertom Petkovićem, voditeljom analitike u Bruketi&Žiniću.

#DigitalnaKarijera podržavaju digitalni zlatni partner Bayer, svjetski priznata domena za digitalnu karijeru .ME te Coin coworking prostor gdje se održavaju radionice.

I za kraj, riješite jedinstveni #DigitalniKarijera kviz i saznajte koja je vaša savršena digitalna vještina, a sve nadolazeće vijesti i informacije možete saznati na službenoj Facebook stranici #DigitalneKarijere.


Reci što misliš!