Biznis

za ljubitelje interijera

Otvoreno IKEA Malo misto u Splitu

Otvoreno IKEA Malo misto u Splitu
Luka Stanzl/PIXSELL

Pružit će inspiraciju, podršku u online kupovini te omogućiti planiranje privatnih i poslovnih prostora.

U petak 15. lipnja, s radom je započelo IKEA Malo misto, pored IKEA dostavnog centra u Splitu (na -1 katu City Centera one). Ovaj privremeni izložbeni prostor pružit će inspiraciju, savjetovanja i podršku u online kupovini poslovnim i privatnim kupcima.

IKEA Malo misto sastoji se od šest konceptualnih područja u kojima će posjetitelji moći potražiti inspiraciju za uređenje kuhinja, vanjskih prostora i spavaćih soba te rješenja za odlaganje stvari i pametnu rasvjetu, kako za poslovne tako i privatne prostore. Na raspolaganju će im biti troje IKEA stručnjaka koji će ih savjetovati i pomoći im u sastavljanju online narudžbi. 

Svi koji to žele, moći će uz podršku IKEA stručnjaka izravno u IKEA Malom mistu izvršiti online narudžbu željenih proizvoda te ih potom preuzeti u dostavnom centru, po jedinstvenoj cijeni od 99 kuna za proizvode do jedne tone.

'Nakon kupaca iz Zagreba i Zagrebačke županije, robnu kuću IKEA Zagreb najčešće posjećuju upravo kupci iz Splitsko-dalmatinske županije. Otvorenjem privremenog izložbenog prostora u Splitu, uz već postojeći dostavni centar, korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima u Dalmaciji i omogućimo im uštede', istaknula je Jasna Špoljarević, voditeljica odjela za poslovnu djelatnost u robnoj kući IKEA Zagreb i koordinatorica ovog projekta. 

Od jeseni će u sklopu IKEA Malog mista biti otvorena sezona uređenja i posjetitelji će imati mogućnost planiranja uređenja prostora u domu ili apartmanu, poput kuhinja i ormara te dizajniranja višenamjenskih rješenja za odlaganje. Poslovnim će kupcima IKEA Malo misto olakšati uređenje poslovnih prostora, poput ureda, ugostiteljskih objekata, uključujući hotele i restorane, te institucija, kao što su vrtići ili škole. 

IKEA Malo misto bit će otvoreno do kraja prosinca, od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.


Reci što misliš!