Biznis

doznajte više o svojim mogućnostima

Regionalni dani EU fondova u Biogradu na Moru

Regionalni dani EU fondova u Biogradu na Moru
Youtube

Uz besplatne edukacije koje će se održati 21. lipnja 2018. u Biogradu na Moru, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije također organizira "Sajam EU fondova".

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ namijenjeno svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. 

Nakon uspješno odrađenog događaja u gradu Ivancu koji je privukao brojne zainteresirane građane, drugi po redu "Regionalni dani EU fondova" održat će se 21. lipnja 2018. u Biogradu na Moru u hotelu Ilirija (Tina Ujevića 7) s početkom u 10 sati. 

Uz besplatne edukacije koje će se održati 21. lipnja 2018. u Biogradu na Moru, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije također organizira "Sajam EU fondova" koji će se održati 23. lipnja 2018. od 11 do 14 sati na biogradskoj šetnici. Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku saznati što je sve moguće financirati bespovratnim sredstvima iz EU fondova. 

Više informacija dostupno ovdje


Reci što misliš!