Biznis

u srijedu

Radionica "Marketing na društvenim mrežama" u COIN-u

Radionica
Pixabay

Radionica Marketing na društvenim mrežama će svojim polaznicima otvoriti vrata u svijet društvenih mreža objašnjavanjem svih zakonitosti koje vladaju na ovim platformama.

Namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoje poslovanje upotrebom internet marketinga te prodajom proizvoda i usluga putem interneta, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti. 

Po završetku radionice polaznici će dobiti potrebne informacije i znanje kako poboljšati svoje marketinške aktivnosti, bilo da ih obavljaju sami ili u suradnji s profesionalcima zaposlenima u agencijama specijaliziranim za ovu djelatnost. 

Radionica se sastoji od tri dijela: 

Teorija digitalne prisutnosti ( sadržajni marketing, društvene mreže, moderator i ostali, strategija na društvenim mrežama) 

Praktični i pokazni dio (kako se koristiti Facebookom i Instagramom u poslovne svrhe, kreiranje oglasa, praćenje rezultata) 

Vježbe (pisanje strategije na tjednoj bazi i osmišljavanje sadržaja) 

Vrijeme održavanja radionice je u srijedu, 27, lipnja od 11-15 sati, u multimedijalnoj dvorani u co-working space-u COIN, Put Murvice 16, 2. kat. 

Cijena po polazniku je 500 kuna. 
Broj polaznika je ograničen.

Više informacija ovdje.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti