Biznis

dobro je znati

Uoči utakmice: Kako danas rade trgovački lanci?

Uoči utakmice: Kako danas rade trgovački lanci?
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hrvatska igra utakmicu protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva. S obzirom na to da su neke trgovine već najavile skraćeno radno vrijeme zbog utakmice, provjerili smo kako rade trgovački lanci i šoping centri po Hrvatskoj.

Lidl će danas imati svoje uobičajeno radno vrijeme, do 21 sat.

Međutim, Konzum je objavio kako će sve prodavaonice danas raditi skraćeno, do 19:30 sati, kao i KTC.

Isto radno vrijeme imaju i Spar marketi i Interspar hipermarketi. 

"Proteklih tjedana cijela Hrvatska iščekuje i slavi uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kako bi svojim zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska SPAR Hrvatska u srijedu, 11. srpnja zatvara sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u 19.30 sati", objavili su.

Plodine će imati redovno radno vrijeme, do 22, odnosno do 23 sata, ovisno o lokaciji. U Slavonskom Brodu, u City Colosseumu, radit će do 21 sat. Na web stranicama možete pogledati radno vrijeme za lokaciju koja vam je potrebna.

Slično redovno radno vrijeme ima i Kaufland. Trgovine danas rade uobičajeno, najčešće do 21 sat. U Karlovcu, Sesvetama, Sinju i nekim poslovnicama u Zagrebu radno vrijeme je do 22 sata, dok je u Rijeci do 23. Trgovine u Poreču, Puli, Splitu i Zadru bit će otvorene do ponoć. Kao i u slučaju Plodina, radno vrijeme varira od trgovine do trgovine, a objavljeno je na službenim web stranicama.


Reci što misliš!