Biznis

#posao

Općina Vir zapošljava višeg stručnog suradnika

Općina Vir zapošljava višeg stručnog suradnika

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalno gospodarstvo Općine Vir raspisao je natječaj za prijem službenika u općinski odjel za posao višeg stručnog suradnika za poslove komunalnog gospodarstva, i to jedan (1) izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca.

Evo traženih uvjeta: magistar struke ili stručni specijalist građevinske ili prometne struke (cestovni promet); najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, poznavanje rada na PC-u te položen državni stručni ispit.

Osim navedenih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete iz čl. 12. Zakona, te ne smiju postojati zapreke iz čl. 15. i čl. 16. Zakona. Za kandidate/kinje prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Ako kandidat/kinja ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatra se da je povukao/la prijavu na javni natječaj.

Na web-stranici Općine Vir (www.vir.hr) navest će se opis poslova, podaci o plaći za radno mjesto, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kinja (iz kojeg područja) te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata/kinja za tu provjeru. Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrdit će listu kandidata/kinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, te će na web-stranici i na oglasnoj ploči Općine Vir objaviti mjesto i vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kinja, najmanje pet (5) dana prije održavanja provjere. Kandidati/kinje koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja o tome će biti obaviješteni/e pisanim putem.

Uz prijavu treba priložiti: životopis, dokaz o stručnoj spremi (preslik diplome), dokaz o državljanstvu (preslik domovnice), uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od šest mjeseci), vlastoručno potpisanu izjavu da ne postoje zapreke za prijam u službu, navedene u člancima 15. i 16. Zakona, dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (preslika ugovora, rješenja, potvrde poslodavca, koje je evidentirano u evidencijama HZMO-a), dokaz o stečenome radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa podataka HZMO-a ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji HZMO-a) i preslik dokaza o položenom državnom stručnom ispitu.

Kandidat/kinja koji/ja je ostvario/la pravo prednosti pri zapošljavanju dužan/na je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj dužan/na je priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo. Kandidat/kinja koje nemaju položeni državni stručni ispit mogu se ravnopravno natjecati, uz uvjet da ga polože u zakonskom roku.

Prijave na natječaj podnose se u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“, s naznakom: „Za natječaj - Viši stručni suradnik za poslove komunalnog gospodarstva“, na adresu: Općina Vir, Trg Sv. Jurja 1, 23234 Vir.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja, kandidati će biti oba¬viješteni u zakonskom roku.


Reci što misliš!