Biznis

porast putnika od čak 80 posto

Sve više Zadrana bira FlixBus!

Sve više Zadrana bira FlixBus!

Volite putovati, želite moderno, udobno putovanje, nemate strpljenja čekati u redu za karte, predsjedati na više lokacija? Onda je FlixBus pravo rješenje za vas. Provjerili smo kako posluju i što nude Zadranima i Zadarskoj županiji.

''FlixBus je u Hrvatskoj od lipnja 2016. godine te je od tada povezao više od 120 destinacija diljem Hrvatske s 11 europskih država direktno, dok se uz presjedanje može stići u bilo koju od 27 europskih država i 2.000 destinacija u FlixBus zelenoj mreži. Više od 1,5 milijuna putnika do sada je odabralo FlixBus za svoja putovanja u Hrvatskoj'', kaže nam Dean Čebohin, Direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju.

Osim međunarodnih linija, FlixBus ove godine otvara i domaće linije te povezuje gradove unutar Hrvatske međusobno. Tako su međusobno već povezani gradovi Zagreb, Split, Trogir, Zadar, Biograd, Slavonski Brod, Osijek, Varaždin i Čakovec. Sve moguće veze i destinacije mogu se provjeriti na autobusnoj mreži linija na www.FlixBus.hr.

cb91d2e6f485426c47de5986ce66b8a2.jpg?v=2Split i Trogir ove ljetne sezone bilježe porast broja putnika za 130%, dok Zadar bilježi porast broja putnika za 80% u odnosu na prošlu ljetnu sezonu upravo zahvaljujući širokoj mreži linija i većoj frekvenciji polazaka.

"FlixBus je Zadar uvrstio na svoju zelenu mrežu 2016. godine i stalno ''raste''. Povezali smo Zadar s međunarodnim lokacijama, imali smo čak tri puta na dan liniju za Munchen i to su bili sasvim popunjeni autobusi. Želimo proširiti ponudu, vjerujemo za Split i Rijeku, i vjerujemo da ćemo nastaviti s digitalnom revolucijom autobusnog prijevoza'', kaže Čebohin.

A brojke dosta govore. 100 milijuna putnika od osnivanja, 40 milijuna u 2017. godini.

Od njemačkog start-upa do vodećeg autobusnog operatera

Regionalni autobusni partneri, koji su najčešće obiteljska uspješna poduzeća građena na generacijama uspjeha, odgovorni su za svakodnevno obavljanje prijevoza putnika i flotu zelenih autobusa, koji se odlikuju najvišim standardima udobnosti i sigurnosti.
Inovacija, poduzetnički duh i snažan međunarodni brend u kombinaciji s iskustvom i kvalitetom tradicionalnog autobusnog poduzeća, čine snažnu mrežu autobusnih linija unutar Europe.

Ovaj jedinstveni poslovni model omogućio je zelenim FlixBusevima milijune putnika iz cijele Europe te stvorio tisuće novih radnih mjesta. I to je važna stvar!

FlixBus autobusima putuje se povoljnije

Za grupe putnika osiguravaju se posebne cijene. Cijene s popustom osigurane su i za osobe s invaliditetom te za djecu. Cijene autobusni karata vrlo su dinamične i kreću se već od 9€ - što se autobusne karte ranije rezerviraju to su cijene putovanja niže.

FlixBus autobusna aplikacaija je potpuno besplatna, a čini svaku rezervaciju i rezervaciju te preuzimanje vozne karte jednostavnijom. Ova putpuno besplatna aplikacija sadržava sve važne informacije za vaše putovanje, kao i lokator autobusnih stanica, a možete je skinuti i na hrvatskom jeziku.

 


Reci što misliš!