Biznis

susret u Bruxellesu

Aduti zadarske regije predstavit će se na belgijskom tržištu!

Aduti zadarske regije predstavit će se na belgijskom tržištu!

Na poslovnim razgovorima u Bruxellesu sudjelovat će predstavnici deset zadarskih putničkih agencija i Zračne luke Zadar.

Hrvatska gospodarska komora- Županijska komora Zadar u sklopu aktivnosti Strukovne skupine turističkih agencija HGK - ŽK Zadar te u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom grada Zadra i Predstavništvom HTZ-a u zemljama Beneluxa organizira 2. listopada u hotelu Van Der Valk Brussels Airport u Bruxellesu poslovne susrete zadarskih turističkih tvrtki s belgijskim partnerima.

Cilj događaja je pronalazak poslovnih partnera zadarskim turističkim tvrtkama i predstavljanje turističke ponude zadarske regije na belgijskom tržištu. Događaj je rezultat suradnje članica Strukovne skupine turističkih agencija  HGK-ŽK Zadar koje su nakon uspješne realizacije poslovnih susreta u Milanu u svibnju 2017. godine, ovoga puta pokrenule inicijativu za predstavljanje belgijskom tržištu.

Na poslovnim razgovorima sudjelovat će predstavnici deset zadarskih putničkih agencija i Zračne luke Zadar.

Osim poslovnih susreta prezentirat će se turistička ponuda Zadarske županije pred belgijskim novinarima i turoperatorima i organizirati prigodni domjenak uz gastroprezentaciju zadarskoga kraja.

Za boravka delegacije u Belgiji sudionicima je organiziran posjet Predstavništvu Hrvatske gospodarske komore u Bruxellesu te stručni izlet u belgijski grad Brugge.


Reci što misliš!