Biznis

18. listopada

Saznajte sve o mogućnostima financiranja u ruralnom turizmu!

Saznajte sve o mogućnostima financiranja u ruralnom turizmu!
pixabay.com

U četvrtak, 18. listopada od 11 do 14 sati u ŠRC Višnjik u Zadru održat će se konferencija o mogućnostima ostvarivanja financijske potpore ili kreditiranja njihovih projekata.

Na konferenciji na će sudjelovati stručne osobe iz Zadarske županije, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije - HAMAG BICRO i Ministarstva poljoprivrede  koji će zainteresiranima odgovoriti na konkretna pitanja o mjerama i načinima financiranja ili kreditiranja projekata iz područja ruralnog turizma.

PREDAVAČI:

-Lovro Jurišić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije predstavit će program kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome” na području Zadarske županije.

-Mogućnosti financiranja i financijske instrumente za ruralni razvoj predstaviti će i javnosti približiti Ines Ličina, viši analitičar Službe za zajmove, Sektor za financijske instrumente, ispred Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije - HAMAG BICRO.

-Robertina Vučković, voditeljica Odjela za diverzifikaciju u nepoljoprivredne djelatnosti, Službe za investicijske potpore u nepoljoprivredne djelatnosti, Sektora za provedbu programa ruralnog razvoja, Uprave za ruralni razvoj ispred Ministarstva poljoprivrede predstavit će mogućnosti financiranja iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

-Darko Dukić, iz tvrtke Dekleva Consulting koji će predstaviti mogućnosti i načine financiranja ruralnog turizma u praksi,

- Završni dio konferencije zamišljen je kao panel-diskusija u kojoj će svi moći sudjelovati i postavljati pitanja.

 


Reci što misliš!