Biznis

27 modela u konkurenciji

Večeras na Biograd Boat Showu 20.0 proglašenje hrvatskog broda godine

Večeras na Biograd Boat Showu 20.0 proglašenje hrvatskog broda godine
Dino Stanin/PIXSELL

Na Biograd Boat Showu 20.0 u 20:45 sati u restoranu hale B u zapadnoj Marini u sklopu B2B kongresa nakon večere, a prije zabavnog programa, nagradu za brod godine uručit će glavni urednik nauCAT-a, Nenad Junek.

Svake godine svjetska nautička industrija predstavlja na stotine novih i unaprijeđenih brodova.

Redakcija nautičkog portala nauCAT (www.nauCAT.com), iz tog razloga svake godine organizira izbor najboljih brodova prisutnih na hrvatskom tržištu.

Otvoren 20. nautički sajam Biograd Boat Show Otvoren 20. nautički sajam Biograd Boat Show

Kao i u proteklih petnaest godina, svjetska nautička industrija prepoznala je pokušaj nauCAT-a u rangiranju najboljih i direktno sudjelovala u odabiru. Za ovu nautičku sezonu, nominirana su 27 modela brodova, podjeljenih u 3 kategorije i 6 grupa.

Specifičnost ovog izbora je što konačnu odluku o najboljima donose isključivo sami brodograditelji, dakle struka direktno involvirana u njihov razvoj i izgradnju, što cijelom izboru daje posebanu težinu. Pravo na glasanje imali su svi svjetski proizvođači brodova čiji se brodovi prodaju na hrvatskom tržištu, bez obzira da li su imali nominirani brod za ovogodišnji izbor ili ne.

Na taj je način sam izbor dobio potrebnu pažnju svjetskih nautičkih medija i javnosti. Redakcija portala nauCAT ni na koji način nije sudjelovala u glasanju.


Reci što misliš!