Biznis

#burza

Tražite posao? Zapošljava LTH Metalni Lijev Benkovac - jedan od najpoželjnijih poslodavaca u županiji

Tražite posao? Zapošljava LTH Metalni Lijev Benkovac - jedan od najpoželjnijih poslodavaca u županiji
Josip Crgar / Google

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Zadarskoj županiji objavio je natječaj za zapošljavanje na tri pozicije

LTH Metalni Lijev (LTH Metal Cast), kao članica LTH Castings grupacije, ima dugogodišnju tradiciju na području tehnologije tlačnog lijeva. Pored samog lijevanja, proizvodni proces također obuhvaća i CNC strojnu obradu kao i visoko sofisticirane operacije pranja, montaže, testiranja. Proizvodna paleta je u potpunosti namijenjena automobilskoj industriji, a najznačajniji kupci dolaze iz kruga premium proizvođača kao što su Mercedes, BMW ili Audi. 

Zahvaljujući svojim poslovnim rezultatima LTH je višestruki dobitnik priznanja i nagrada Hrvatske Gospodarske Komore i Udruge Hrvatski Izvoznici.

Natječaji su otvoreni za sljedeće pozicije:

Radnik na održavanju - strojobravar. Uvjeti su: SSS tehničkog smjera, aktivno korištenje engleskog ili njemačkog jezika, spremnost na smjenski rad, savjesnost i pouzdanost u radu, poznavanje aktualne tehnologije i strojeva, razumijevanje hidrauličnih, pneumatskih i drugih shema, poznavanje osnova rada na računalu, prednost imaju kandidati s iskustvom.

Radnik na održavanju - elektrotehničar. Uvjeti su gotovo isti kao i gore navedeni, uz promjene u pretposljednjoj stavci gdje se traži razumijevanje elektro i drugih shema.

Voditelj službe zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Uvjeti su: VII. stupanj obrazovanja stručnog studija sigurnosti ili tehničkog smjera (uz položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu – opći i posebni dio), poznavanje zakonskih propisa iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, poznavanje okruženja Microsoft Windows (Excel, Word, Power point..),  aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika, savjesnost te pouzdanost u radu, iskustvo na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.


Reci što misliš!