Biznis

zadra.hr

Otvorene prijave za 3. generaciju programa “Pokreni nešto svoje”

Otvorene prijave za 3. generaciju programa “Pokreni nešto svoje”
Ilustracija

Razvojni program „Pokreni nešto svoje“ namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja.

Prijave za novi natječaj otvorene su do 14. prosinca 2018. godine do 12 sati na web stranici www.pokreninestosvoje.hr , a rezultati natječaja će biti javno predstavljeni te objavljeni 28. veljače 2019.

Kroz dva dosadašnja izdanja projekta prošlo je više od 700 prijava i dodijeljeno je gotovo milijun kuna za 13 uspješnih poduzetničkih projekata. Ove godine program doživljava svoje treće izdanje u organizaciji ACT Grupe, vodećeg primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji, podržavajući projekte s pozitivnim društvenim utjecajem kroz mentorsku podršku, dok je Philip Morris Zagreb d.o.o. i ove godine osigurao bespovratna financijska sredstva za sedam novih projekata.

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom, odnosno poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Za financiranje projekata u okviru trećeg kruga natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 504.000,00 kuna, dok će projekti koji se prijavljuju biti sufinancirani iz programa u vrijednosti do 72.000,00 kuna.

Dobitnici 2. generacije programa “Pokreni nešto svoje” predstavili su svoj rad u kratkom promo videu.


Reci što misliš!