Biznis

odlični popusti od 18. do 20. siječnja

Sancta Domenica Store otvara se u trgovačkom centru City Galleria

Sancta Domenica Store otvara se u trgovačkom centru City Galleria

Provjeri našu ponudu TOP brandova za čisti tehnološki užitak uz odlične popuste na svu elektroniku tijekom cijelog vikenda od 18. do 20. siječnja, poručuju iz Sancta Domenice.

Posjeti našu prvu SD poslovnicu u Zadru i ostvari do 20% popusta na široki asortiman!

Provjeri kvalitetu naše ponude i priušti si elektroniku top brandova po nevjerojatno sniženim cijenama!

Popusti prilikom otvaranja vrijede za jednokratna plaćanja, vrijede i na akcijske cijene ali se ne zbrajaju se sa drugim promotivnim popustima.

Mogućnost plaćanja do 36 rata uz besplatnu dostavu.

Vidimo se u našoj novoj poslovnici u jednom od najljepših gradova na obali - u divnom Zadru!

Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Panasonic-a, Sony-a, Samsung-a, LG-a za Hrvatsku te ovlašteni uvoznik PlayStation-a za Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada svake godine bilježi rast kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. 

Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, kao i kroz Sancta Domenica web trgovinu s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Od 2013. godine ulažemo i u razvoj SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove koje zastupamo na jednom mjestu. 

Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama. 

Prepoznati od strane Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kao pouzdan i kvalitetan partner od 2012. godine Sancta Domenica je ovlašteni uvoznik PlayStation asortimana za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa svojim partnerima i kroz vlastiti lanac maloprodaja distribuiramo gaming asoritman do krajnjih korisnika.

Sancta Domenica od 2009. godine vrši ogromna ulaganja u razvoj vlastitih maloprodaja i napredak svojih distribucijskih kanala, kako bi poboljšala kvalitetu prema svojem sve većem broju vjernih kupaca. 

Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima  pružiti maksimum.

Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima. 


Reci što misliš!