Biznis

#posao

Franck putem online natječaja traži pripravnike

Franck putem online natječaja traži pripravnike

Tvrtka Franck priopćila je u petak da nastavlja s provedbom svog pripravničkog programa za mlade te putem online natječaja traži pripravnike koji će se pridružiti njihovom timu na dvije godine, nakon čega se najboljima pruža mogućnost daljnjeg razvoja karijere u kompaniji.

Kompanija traži pripravnike koji će u razdoblju od dvije godine rotacijom poslova upoznati različite aspekte poslovanja - od prodaje i marketinga do financija, lanca opskrbe i IT-a.

Kroz pripravništvo nove će zaposlenike voditi mentori, koji će svoje iskustvo i znanje prenijeti mladim kolegama, ističu iz Francka, napominjući kako je online natječaj otvoren do 17. veljače.

Na pripravništvo se mogu prijaviti svi koji su svoje akademsko zvanje stekli 2016./2017. ili 2017./2018.  iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike. Također, program je usmjeren na mlade kandidate koji imaju manje od jedne godine iskustva.

"Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti zajedno s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju“, istaknuo je direktor Francka Ivan Artuković.

Iz Francka ističu kako prepoznaju važnost pružanja prilike mladima za stvaranje vrijednog radnog iskustva što dokazuje i činjenica da čak 31 posto njegovog tima čini generacija milenijalca.


Reci što misliš!