Biznis

proljeće u vili dalmacija

Vjeko Dunatov priprema poseban menu za otočane

Vjeko Dunatov priprema poseban menu za otočane
Naši školji

Ususret početku kalendarskog proljeća, beach resort Vile Dalmacija u Preku 15. ožujka otvorit će vrata prvim gostima.

Pod motom “u novom društvu”, novi menadžment s direktorom Markom Brozovićem na čelu svakog petka navečer pripremat će večere za otočane i vikendaše koji Ugljan posjećuju i izvan glavne turističke sezone.

Rezervacije se primaju na broju 095 859 4901 ili na mail recepcija@vile-dalmacija.com

– Uvodimo poseban menu za naše otočane, a dio “novog društva”, na što smo iznimno ponosni, jest i preški  chef Vjeko Dunatov, koji će petkom od 18 do 23 sata pripremati različite delicije, najavljuje Brozović i napominje da je zbog ograničenog broja mjesta najbolje unaprijed rezervirati stol, a sve goste počastit će pićem dobrodošlice.

Nakon uspješno završene prošle godine, nova uprava, kaže direktor Brozović, zadovoljna je bookingom za nadolazeću sezonu.

– Osim otvaranja restorana s posebnom ponudom za naše otočane, planiramo uvesti novitete i u našu a’la cart ponudu s dnevnim menuima po pristupačnim cijenama.

Uvest ćemo i tzv. fresh corner koji će obogatiti ponudu na plaži Jaz u ljetnim mjesecima. Za naše goste, kupače i prolaznike pripremat ćemo svježe voćne i povrtne napitke, palačinke, pizza cut…, ističe Brozović te podsjeća da u beach resortu Vile Dalmacija organiziraju različita događanja, poput proslava rođendana, krstitke, pričesti, krizme…

 


Reci što misliš!