Biznis

izmjena Zakona o regionalnom razvoju

Ustanova INOVAcija preuzela poslove izravne podrške zadarskim poduzetnicima

Ustanova INOVAcija preuzela poslove izravne podrške zadarskim poduzetnicima

Sukladno izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalni koordinator preuzima poslove javnih ovlasti s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja Zadarske županije te više ne može pružati podršku kroz izravna savjetovanja i pružanje pomoći poduzetnicima i obrtnicima.

Uloga regionalnih koordinatora je da budu poluga regionalnog razvoja, a to uključuje poslove koordinacije razvoja jedinice područne (regionalne) samouprave, pomoć u izradi i pripremi za provedbu temeljnih strateških dokumenata županije, gradova i općina te pružanje pomoći u pripremi i provedbi razvojnih projekata jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave i javnopravnim tijelima.

Aktivnosti pružanja izravne podrške malim i srednjim poduzetnicima preuzela je Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija.

Poduzetnici individualno savjetovanje mogu najaviti pozivom na broj telefona: 023 773 406 ili putem maila: info@inovacija-zadar.hr.


Reci što misliš!