Biznis

25. travnja u 15 sati

COIN domaćin ''Plavog hackatona"

COIN domaćin ''Plavog hackatona

COIN Coworking Zadar bit će domaćin Plavog hackathona (Blue Hackathon – More i obala za naše potomke!) 25. i 26. travnja.

Hackathon je nastavak procesa pronalaženja MMSP-a koji će se natjecati za dobivanje vaučera za plaćanje usluga konzultanata (knowledge providers), koji će im pomoći u osmišljavanju inovativnih rješenja u njihovom poslovanju.

Cilj hackathona je razvoj i razrada inovativnih poslovnih ideja u području Plavog gospodarstva, a za najbolji tim će biti osigurana nagrada – putovanje u Solun, Grčka za 3 osobe na Brokerage event, koji se organizira u sklopu projekta BLUE_BOOST. Ocjenjivanje je povjereno stručnom timu koji će se rukovoditi kriterijima relevantnosti, dizajna i prihvatljivosti inventivnih rješenja.

Pred sudionike je postavljen izazov pronalaska inovativnih rješenja u zajedničkim temama iz navedenih sektora Plavog gospodarstva:

Ribolov

Marikultura

Turizam

Interdisciplinarno (npr. ribolov i turizam, marikultura i turizam)

Kontakt osoba za sve informacije o pozivu i prijavi jest Dinko Basioli u HGK - ŽK Zadar, e-adresa dbasioli@hgk.hr ili broj telefona 023/643-191.

Plavi hackathon se održava u sklopu projekta BLUE_BOOST, koji je financiran iz europskog programa Interreg Adrion, a u kojem ŽK Zadar ima ulogu vodećeg partnera.

BLUE_BOOST započeo je u siječnju 2018. godine, a njegova ukupna vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura.

 


Reci što misliš!