Biznis

Jedan od najvećih lanaca marina

Tvrtka D-Marin Dubai LLC kreće s upravljanjem marinama u Dubaiju

Tvrtka D-Marin Dubai LLC kreće s upravljanjem marinama u Dubaiju

Jedan od najvećih lanaca marina na istočnom Mediteranu D-Marin započinje s upravljanjem trima marinama u Dubaiju.

Tvrtka D-Marin Dubai LLC, nastala kao zajedničko partnerstvo holdinga Meraas sa sjedištem u Dubaiju i D-Marina, otpočet će s pružanjem usluga upravljanja u marinama Al Seef, Business Bay i Jaddaf Waterfront. Bit će to prvi korak u nastojanju da se Dubai pretvori u međunarodnu destinaciju koju preferiraju vlasnici luksuznih jahti.

Tvrtka D-Marin Dubai LLC osnovana je krajem 2018. godine kako bi se zadovoljila rastuća potražnja za razvojem marina i njihovim upravljanjem na području Zaljeva, te stvorilo regionalno nautičko središte u Dubaiju.

Ta nedavno osnovana tvrtka pružat će usluge upravljanja u marinama Al Seef, Business Bay i Jaddaf Waterfront, kao i usluge tehničkog savjetovanja na Meraasovim projektima u Port de La Meru, priobalnoj destinaciji nadahnutoj Mediteranom, te Dubai Harbour-u, jedinom središtu nautičke zajednice na Bliskom Istoku. Iste će usluge pružati i u marinama Marsa Al Arab – također u Dubaiju.

D-Marin će kroz poslovanje tvrtke D-Marin Dubai LLC i dalje biti usmjeren na razvoj usluga upravljanja marinama na Bliskom Istoku, diverzifikaciju gospodarstva u Dubaiju i doprinos istome, te pozicioniranje Dubaija kao važne destinacije za luksuzni pomorski turizam u regiji.

Zahvaljujući sklopljenim partnerstvima D-Marin je proširio svoju mrežu marina te sada ima 14 marina u pet različitih zemalja.

 


Reci što misliš!